Επικαιρότητα:

Τατιάνα Στεφανίδου: Τελευταία εκπομπή από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ

05 Ιουλ. 2020 - 14:33 | Show Biz
Τατιάνα Στεφανίδου: Τελευταία εκπομπή από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ

Τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα για την εκπομπή “Μαζί σου”, με την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχαιρετά στην έναρξη το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η σημερινή της εκπομπή θα είναι και η τελευταία στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς η συνεργασία της ολοκληρώνεται μετά από δύο χρόνια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τους πάντες! Πρώτα απ’ όλα το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, τον πρόεδρο του ΣΚΑΙ, τη διοίκηση του σταθμού, αλλά και όλους τους συνεργάτες της.

«Καλησπέρα! Αυτή είναι η τελευταία “καλησπέρα” που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση βεβαίως, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη. Βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που είσαστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια… Και είσαστε εδώ επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που κάνουμε και είσαστε τελικά και φέτος εδώ, και είσαστε και στον ΣΚΑΙ εδώ διότι όταν ήρθαμε, τους πρώτους δύο μήνες πριν από δύο χρόνια, ζοριστήκαμε.

Όπως κάθε φορά, όλοι λένε πολλά. Και τελικά εσείς είσαστε εκεί πάλι. Και ξαναήρθατε και μήνα με το μήνα, κάθε πρωί, κάθε μέρα είσαστε κοντά μας. και φέτος τα ίδια έγιναν. Και φέτος ξεκινήσαμε με δυσκολίες. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που αυτή τη στιγμή ότι και να κάνετε, επιλέγετε να βλέπετε εμάς, να είστε κοντά μας. Και επειδή αυτό μας τιμά θέλω να πω πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που είναι σήμερα εδώ και που ήταν εδώ, στον ΣΚΑΙ», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη μεγάλη για το κανάλι που με δέχτηκε κοντά του όταν έφυγα από το Open που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Το κανάλι αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία, εγώ δεν ήθελα να φύγω. Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζουμε τηλεοπτικούς σταθμούς, θέλεις να μείνεις στο “σπίτι” σου, με τους συνεργάτες σου, με τους ανθρώπους που έχεις συνηθίσει.

Και ήρθαμε εδώ, ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο για τον πρόεδρο του καναλιού, γιατί ο ΣΚΑΙ δεν είναι απλά ένα κανάλι, ο ΣΚΑΙ είναι ιδέα, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, όσο και για τη διοίκηση που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει και να τα καταφέρω εδώ. Ήταν ένα δύσκολο πείραμα που δεν είχε ξανακάνει το κανάλι, δεν ήταν εύκολο, είχε πολλές δυσκολίες. Αλλά στο τέλος τα καταφέραμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Και θέλω να πω και στον ΣΚΑΙ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία, υπήρχαν και δυσκολίες κακά τα ψέματα, τα καταφέραμε. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργάστηκα πολύ καλά με τους ανθρώπους που έχω πάντα δίπλα μου, την ομάδα μου, ανθρώπους με πάθος, με έμπνευση… Γιατί εγώ είμαι ο καπετάνιος, αλλά το θέμα είναι ότι ο καπετάνιος μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Είχα δίπλα μου ανθρώπους με πολύ πάθος, μεράκι γι’ αυτή τη δουλειά, με τσαγανό, με λαχτάρα να τα καταφέρουν. Και τα καταφέραμε και πάλι.

Θέλω να σας πως ότι τις δυσκολίες να τις βλέπετε σαν ευκαιρίες. Ως ευκαιρίες που όταν ανατρέχετε πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιείται ότι σας έχουν κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Έτσι είδα εγώ αυτές τις δυσκολίες που με έκαναν εμένα και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Και άλλωστε, κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα, μια καινούργια αρχή για να κάνουμε νέα δημιουργικά πράγματα, όποια κι αν είναι αυτά. Αυτό το μήνυμα έχω να στείλω σε εσάς… Από εδώ και πέρα, θα κάνουμε μια κανονικότατη εκπομπή με ωραία θέματα και ρεπορτάζ για εσάς και κάπως έτσι θα σας αποχαιρετήσουμε από εδώ, από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.