Επικαιρότητα:

Nick Cordero: Πέθανε από κορονοϊό ο πασίγνωστος ηθοποιός

06 Ιουλ. 2020 - 04:58 | Show Biz
Nick Cordero: Πέθανε από κορονοϊό ο πασίγνωστος ηθοποιός

Πέθανε από επιπλοκές λόγω κορονοϊού ο ταλαντούχος ηθοποιός του Broadway, Νικ Κορντέρο (Nick Cordero), ο οποίος έδωσε γενναία μάχη για τρεις μήνες στο νοσοκομείο. Ο 41χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην εντατική με πνευμονία, έχασε το πόδι του λόγω επιπλοκών της Covid-19 και ενώ όλοι ήλπιζαν ότι θα τα καταφέρει, η σύζυγός του ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη δυσάρεστη κατάληξη.

Η Amanda Kloots, σύζυγος του Νικ Κορντέρο έμεινε στο πλευρό του ακούραστα όλους αυτούς τους μήνες, φροντίζοντας και το μωρό τους τον Ελβις, ενώ στο hashtag #wakeupnick φίλοι και θαυμαστές έστελναν μηνύματα αγάπης στον ηθοποιό και την οικογένειά του.

«Ο αγαπημένος μου σύζυγος έφυγε από τη ζωή το πρωί. Ηταν ανάμεσα στην οικογένειά του, με τραγούδια και προσευχές και έτσι ήρεμα έφυγε από αυτό τον κόσμο» έγραψε στο Instagram.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I released my 1st single!! It’s called LIVE YOUR LIFE, I’m really proud of it, and I can’t wait for you guys to hear it!! Available now anywhere you purchase or stream music. Link in bio. #liveyourlife #singer #songwriter #rocknroll : @i_hussle23

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Cordero (@nickcordero1) στις3 Δεκ, 2018 στις 8:24 πμ PST