Επικαιρότητα:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της! "Ξεφτιλιστήκαμε"

07 Ιουλ. 2020 - 17:04 | Show Biz
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της! "Ξεφτιλιστήκαμε"

Στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" βρέθηκαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ηλίας Μελέτης. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη σχέση με τους συντρόφους τους, το γαμό αλλά και την ψυχοθεραπεία ζεύγους που έχουν κάνει και οι δύο με το έτερόν τους ήμισυ.

"Δεν ξέρω να οριοθετούμαι και αυτό είναι κάτι που δουλεύω πάρα πολύ με την ψυχοθεραπεύτριά μου. Και γενικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό στην οριοθέτηση, μακάρι να είχα ξεκινήσει αυτή τη δουλίτσα πριν δέκα χρόνια, θα βοηθούσε πάρα πολύ. Με τον άνδρα μου κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία", είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη, με τον Ηλία Μελέτη να συμφωνεί με τη βοήθεια που προσφέρει η ψυχοθεραπεία, ομολογώντας πως και ο ίδιος άργησε να τη ξεκινήσει.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, μιλώντας για τα παιδιά της, χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ένα αρκετά αστείο στιγμιότυπο, αφού μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της.

«Ο γιος μου ο μικρός είναι 3 Μαρτίου, 4 Μαρτίου συγγνώμη, είναι 3 Μαΐου ο άλλος. Λοιπόν είναι 4 Μαρτίου το μικρό και 3 Μαΐου ο μεγάλος. Ε, τι να κάνω που είναι κοντά και έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε.», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη γελώντας.