Επικαιρότητα:

Μέναμε, σε ένα σπίτι με τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή

08 Ιουλ. 2020 - 07:10 | Show Biz
Μέναμε, σε ένα σπίτι με  τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Άρης Τσάπης στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε σαν τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου στην επιτυχημένη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί μίλησε για την ξαφνική επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που είχε στην παιδική του ηλικία.

Μέσα σε όλα, όμως, ο Άρης Τσάπης περιέγραψε με ειλικρίνεια τα δύσκολα χρόνια των γονιών του που ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως αναγκάστηκαν να ζουν σε ένα σπίτι μαζί τρεις οικογένειες στη Νέα Ιωνία.

«Γεννήθηκα στην Αυλώνα της Αλβανίας και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δυόμιση. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα ήμουν μικρός, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0. Γιατί ουσιαστικά από 0 την αρχίζει. Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς αλλά και θείοι και θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο. Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι με αυλή έξω τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή. Ούτε καν μες στο σπίτι» δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν η μητέρα μου έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, σκεφτόταν να ρίξει το ένα παιδί γιατί δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός. «Για μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι μεν χαρά αλλά είναι και σκέψεις χιλιάδες μέσα της».