Γιάννης Στάνκογλου: Δεν με ενδιαφέρει το σταριλίκι

08 Ιουλ. 2020 - 09:25 | Show Biz
Γιάννης Στάνκογλου: Δεν με ενδιαφέρει το σταριλίκι

Καλεσμένος στην εκπομπή Mini Καύσωνας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας για όλους και για όλα.

Συζητώντας με την Αθηναϊδά Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο για την δουλειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως τον ενδιαφέρει να διαβάζει πολύ και να μπαίνει μέσα στην κατάσταση που απαιτούν χαρακτήρες και ρόλοι.

«Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στάνκογλου, «ήθελα τη Λίτσα και δεν με ήθελε» είπε μιλώντας για τους εφηβικούς του έρωτες.

Ως προς τις εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχεται, είπε πως εκείνο που αντιλαμβάνεται είναι η αγάπη του κόσμου για τη δουλειά του.

«Πολλοί έρχονται και μου μιλούν για τις δουλειές που κάνω, ενώ αρκετοί ταυτίζονται με τους ρόλους που παίζω. Μου λένε τι να κάνω στη συνέχεια του σίριαλ που παίζω».

«Παίρνω πολλή αγάπη και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα όσο χρειάζεται. Δεν με ενδιαφέρει το σταριλίκι».

Σχετικά με τους ρόλους που υποδύεται, εκείνο που τον ενδιαφέρει, όπως υπογράμμισε είναι να κάνει διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν.

Προτεραιότητα του στη ζωή; Χωρίς δισταγμό απαντά «τα παιδιά» τα οποία όπως λέει, του άλλαξαν τη ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σταματήσει… τις «τρέλες». Τα ωράρια του ηθοποιού είναι απρόβλεπτα και απαιτητικά, και για το λόγο αυτό «τα Σαββατοκύριακα είναι για τα παιδιά μου».

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης και για τα παιδικά του χρόνια στον Περισσό που είχαν όπως είπε λίγο από όλα «αλάνες, μπάλα, ξύλο και… αλητεία».

Όσο για την πιο διαδεδομένη παρεξήγηση για τον ίδιο, είναι ότι έχει ακούσει κουτσομπολιά για πράγματα που δεν έχει κάνει.

Τέλος είπε πως ενώ παλαιότερα του «πετούσαν τηλέφωνα μέσα στο σακάκι», τώρα οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζοντας ότι έχει οικογένεια «δείχνουν ένα τακτ».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου από τον καναπέ της εκπομπής «Mini Καύσωνας»