Μπέτυ Λιβανού: Σε ποια ταινία του Χόλιγουντ της πρότειναν ρόλο αλλά αρνήθηκε

Μπέτυ Λιβανού: Σε ποια ταινία του Χόλιγουντ της πρότειναν ρόλο αλλά αρνήθηκε

Η Μπέτυ Λιβανού υπήρξε μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς που ξεχώρισαν τόσο για το ταλέντο όσο και για την ομορφιά τους.

Όπως έχει πει η ίδια, δεν τα πήγε ποτέ καλά με την ξαφνική δημοσιότητα. Ο Φίνος την είδε σε ένα τηλεοπτικό σποτ και της πρότεινε να γίνει πρωταγωνίστρια έτσι απλά. Και έτσι ξεκίνησε η καριέρα της στο σινεμά και το θέατρο.

Η γοητεία της ηθοποιού παραμένει διαχρονική μέχρι σήμερα, στα 61 της χρόνια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Φωλιά των ΚουΚου, αποκάλυψε ότι πριν από κάποια χρόνια, της πρότειναν να παίξει σε μια ταινία του Χόλιγουντ, μια διεθνή παραγωγή η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα, το "Mamma Mia" με την Μέριλ Στριπ, αλλά δεν την ενδιέφερε η καριέρα στο εξωτερικό, όπως είπε.

"Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο "Mamma Mia", είχα μια άλλη δουλειά τότε και δεν γινόταν να το κάνω. Όταν έχω δώσει τον λόγο μου για μια δουλειά, είναι σαν συμβόλαιο. Δεν θα αφήσω αυτή τη δουλειά για να κάνω μια άλλη ακόμα κι αν είναι καλύτερη.

Τα ελληνικά δεδομένα είναι πιο σημαντικά για μένα. Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να κάνω καριέρα στο εξωτερικό" είπε η ηθοποιός.

Nα θυμίσουμε ότι η ταινία Mamma Mia γυρίστηκε το 2008.

Το διαβάσαμε στο the toc