Γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

11 Ιουλ. 2020 - 07:14 | Show Biz
Γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος θα κρατά σύντομα στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί! Η σύντροφός του, Χαρά Σαράντη, με την οποία είναι μαζί οκτώ περίπου χρόνια, πρόκειται να φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Παναγιώτης με την αγαπημένη του

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να εδώ με την @harasaranti κοιτάμε το 2018 που έρχεται σε λίγες ώρες ???? Καλή χρονιά σε όλους! ⭐️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Hatzidakis (@panagiotis_hatzidakis) στις31 Δεκ, 2017 στις 10:37 πμ PST

Τα «ευχάριστα» θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Παναγιώτης Χατζηδάκης κι έτσι, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram κι έγραψε:

«Αγαπητοί, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του. Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια. Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό. Ξέρετε ποιοι είστε».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του ???? Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια️. ❤️ Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό ???????? Ξέρετε ποιοι είστε ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Hatzidakis (@panagiotis_hatzidakis) στις10 Ιούλ, 2020 στις 9:16 πμ PDT

Το φύλο του μωρού δεν είναι ακόμα γνωστό.