Ταμίλα Κουλίεβα: Δεν άκουσα ποτέ μπράβο από τους γονείς μου - Η μάνα μου δεν με έχει δει στο θέατρο

14 Ιουλ. 2020 - 19:13 | Show Biz
Ταμίλα Κουλίεβα: Δεν άκουσα ποτέ μπράβο από τους γονείς μου - Η μάνα μου δεν με έχει δει στο θέατρο

 Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που συνάντησαν πολλές δυσκολίες προκειμένου να αποδεχτούν οι γονείς τους την επαγγελματική τους επιλογή. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ταμίλα Κουλίεβα η οποία αποκάλυψε την αντίδραση των δικών της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

"Η μητέρα μου δεν με έχει δει στο θέατρο, δεν έτυχε και ήταν σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα "μπράβο" από τους γονείς μου. Ήταν η νοοτροπία τους αυτή, ακόμα και στα χρόνια της εκπαίδευσης, το να ακούσει μπράβο ένα παιδί ήταν μεγάλο γεγονός, μας μεγάλωναν πολύ αυστηρά" είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο Συνάντησης".

"Και ο πατέρας μου αντέδρασε έντονα γιατί ήταν μεγάλο μυαλό, επιστήμονας, Μαθηματικός Οικονομολόγος. Παρόλο που με πήγαινε και στο μουσικό σχολείο και στο θέατρο, τον είδα αμήχανο όταν του είπα ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο και τον κινηματογράφο" πρόσθεσε.

Αποκάλυψε μάλιστα πως η μητέρα της άλλαξε στάση απέναντί της όταν βρέθηκε στην πρεσβεία για να βγάλει visa και η υπάλληλος εκεί άρχισε να της μιλάει για την κόρη της.