Γνωστός ηθοποιός: Έφυγα από παράσταση την πρώτη μέρα πρόβας

15 Ιουλ. 2020 - 15:19 | Show Biz
Γνωστός ηθοποιός: Έφυγα από παράσταση την πρώτη μέρα πρόβας

Στο Καλοκαίρι Not παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Μάινας με αφορμή την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στo φόβο που ένιωσε λόγω του κορωνοϊού, σημειώνοντας πως εξακολουθεί να φοβάται ενώ αποκάλυψε μέχρι πού έχει φτάσει για έναν ρόλο

Παράλληλα, ο Στέλιος Μάινας σημείωσε πως έφυγε από δουλειά όταν διαπίστωσε πως δεν του ταίριαζε ο ρόλος. Αναφορικά με την πολιτική, τόνισε πως αν αποφάσιζε να ασχοληθεί, θα αφιερωνόταν μόνο σε αυτό.

«Είμαι αυστηρός και κυρίως με τον εαυτό μου. Έχω φύγει από παράσταση στην πρώτη μέρα της πρόβας και αυτό είναι υπευθυνότητα. Αν φύγεις μια εβδομάδα πριν ανέβει ένα έργο, ωστόσο, είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος άνθρωπος. Εγώ έφυγα γιατί είδα ότι αυτό που μου δόθηκε δεν ήταν αυτό που θα περίμενα. Έκανα λάθος, κάνουμε και λάθη» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας.

«Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Κάνω μια άλλη δουλειά, εξίσου σοβαρή με την πολιτική. Δεν μπορείς να βάλεις κάτω από την ίδια μασχάλη δυο καρπούζια. Είναι δύο πολύ σοβαρά πράγματα. Εάν θα γινόμουν πολιτικός, το λέω ειλικρινά και το λέω και για τους ηθοποιούς που γίνονται, για το διάστημα που θα ήμουν, εννοείται ότι θα αφιερωνόμουν μόνο σε αυτό» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός.

Ο Στέλιος Μάινας πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάτια Σπερελάκη στον «Κήπο» που θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.