Επικαιρότητα:

Το δημόσιο ευχαριστώ του Λευτέρη Λαζάρου στον Άκη Πετρετζίκη

01 Αυγ. 2020 - 08:46 | Show Biz
Το δημόσιο ευχαριστώ του Λευτέρη Λαζάρου στον Άκη Πετρετζίκη

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Λαζάρου.Ο γνωστός Έλληνας σεφ μίλησε -μεταξύ άλλων- και για το μέλλον που έχουν οι νικητές των τηλεοπτικών παιχνιδιών, ενώ μάλιστα έκανε μία ειδική αναφορά στην Άκη Πετρετζίκη, τονίζοντας πως είναι ο μόνος νικητής MasterChef στην Ελλάδα που έγινε ευρύτερα γνωστός

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Λαζάρου είπε: «Δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Νομίζω και ο ίδιος ότι είναι πολυάσχολος. Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο και να πούμε ότι επιστρέφουμε».

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αναλάβει την παραγωγή ενός βίντεο προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό ότι οι Έλληνες σεφ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πελάτες στα εστιατόρια τους μετά το lockdown του κορωνοϊού. Ανάμεσα στους σεφ ήταν ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Χριστόφορος Πέσκιας κ.α. Οι σεφ διαβεβαίωναν στο βίντεο ότι όλα θα γίνονται με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια του πελάτη.