Βαρύ το κλίμα στο The Booth. Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου

Βαρύ το κλίμα στο The Booth. Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου

Στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής “The Booth” προβλήθηκε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές που είχε ζήσει η Σοφία Κουρτίδου με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, ο οποίος χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του σε ηλικία 65 ετών. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η Σοφία Κουρτίδου δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, ενώ μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή.

«Ότι και να πούμε για τον Αγάθωνα είναι πολύ λίγο. Ήταν πατέρας για πολλούς από μας και φίλος καρδιακός. Ήταν αυτό που λέμε… μάγκας. Αν και δεν θα του άρεσε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, αλλά πραγματικά ο Αγάθωνας ήταν μάγκας, κιμπάρης. Ήταν ένας απίστευτος μουσικός…

Δεν αποχαιρετούμε γιατί στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, ζουν πάντα μέσα στην καρδιά μας και άνθρωποι σαν τον Αγάθωνα είναι πάντα εδώ και μέσα από το έργο τους, ήταν ένα παράδειγμα ανθρώπου. Ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο από ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο ήταν τόσο υπέροχος», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Κουρτίδου.