Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θέλησε να γνωστοποιήσει γνωστό μοντέλο το πρωί της Τρίτης στο Open TV.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος μίλησε στο «Καλοκαίρι Not» για την καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, την οποία δεν γνωρίζει, αλλά κα για συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ειδικότερα, ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πας κάπου για συνέντευξη, θεωρείς ότι θα σε σεβαστούν. Μια φορά, όμως, από την παρέα της εκπομπής όπου έδωσα συνέντευξη άκουσα τα χειρότερα σχόλια». Συμπληρώνοντας ότι «το κάρμα είναι άτιμο πράγμα και η εκπομπή και ο παρουσιαστής σταμάτησαν» και αφήνοντας αιχμές ότι πρόκειται για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Γνωρίζω την καριέρα του Γιώργου Καράβα και είναι πραγματικά αξιόλογο παιδί, έχει κάνει πάρα πολύ σπουδαία πράγματα και τα βλέπουμε όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος για το πρόσωπο που θα βρεθεί τη φετινή χρονιά στο GNTM, προσθέτοντας όμως πως «αυτή που δεν γνώριζα και εγώ και άλλοι άνθρωποι του χώρου είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

«Δεν γνώριζα την καριέρα της και για μένα, στη δική μας δουλειά, η καριέρα πρέπει να αποδεικνύεται. Δηλαδή τον Γιώργο Καράβα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Όπως και εμένα, αν με γκουγκλάρεις μπορείς να δεις τα πάντα. Αυτά που λες να τα τεκμηριώνεις, αν θέλεις και να υπάρχουν αποδείξεις. Οπότε η καριέρα οποιουδήποτε φαίνεται, αποδεικνύεται. Της Ηλιάνας δεν την ήξερα» πρόσθεσε.

 

Το διαβάσαμε στο topontiki