Γελώ πολύ με τον Σάκη Ρουβά - Δε νομίζω ότι κάνει για όλα

15 Σεπ. 2020 - 10:36 | Show Biz
Γελώ πολύ με τον Σάκη Ρουβά - Δε νομίζω ότι κάνει για όλα

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, την Ελένη Μενεγάκη ενώ ήταν και χείμαρρος σε σχέση με τι τον ενοχλεί σε σχέση με το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά είδη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει στην τηλεόραση τίποτα. Έχω κάνει μια συμμετοχή σε σίριαλ, μια φορά ήμουν επιτροπή και είχα κάνει το «Ζω Ένα Δράμα» στο Mega. Η ειδικότητά μου είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό του τύπου Ρουβά τα κάνω όλα και συμφέρω…Καλά εγώ γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά αυτό το O Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Σου φέρνω ένα παράδειγμα τον Ρουβά που κάνει 800 πράγματα..Να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω κι αγρότης δηλαδή ώπα φίλε εντάξει ζαλιστήκαμε. Νομίζω ότι πολλοί performers ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δε νομίζω ότι κάνει για όλα».

Για την τηλεοπτική αποχή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι απώλεια το ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην τηλεόραση. Αν έκλεισε αυτός ο κύκλος, που δεν το πιστεύω, έκλεισε πιο όμορφη, πιο πλούσια, πιο νέα, πιο πετυχημένη στην προσωπική της ζωή και στην δουλειά της. Οπότε χίλια μπράβο!»

Για τα νέα ριάλιτι είπε: «Το είδα λίγο στην αρχή το Big Brother. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε, για εμένα δεν βλέπεται. Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του, δεν βλέπει τις άλλες. Αγαπώ το GNTM πάρα πολύ. Μου είχε πει η Βίκυ Καγιά να διδάξω στα μοντέλα κάποιες εκφράσεις αλλά δεν βρήκαμε τον χρόνο με το θέατρο. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω.»