Επικαιρότητα:

Νάντια Κοντογεώργη: Η εξομολόγησή της για τις κρίσεις πανικού. Δεν είναι εύκολο

22 Σεπ. 2020 - 08:17 | Show Biz
Νάντια Κοντογεώργη: Η εξομολόγησή της για τις κρίσεις πανικού. Δεν είναι εύκολο

Συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Νάντια Κοντογεώργη. Η ηθοποιός, η οποία από πέρυσι παρουσιάζει την εκπομπή «φλΕΡΤ» στην ΕΡΤ1, μίλησε για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, ενώ αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις κρίσεις πανικού από τις οποίες υπέφερε. Μάλιστα, της συνέβη να πάθει κρίση πανικού τις πρώτες ημέρες της εκπομπής.

Για την εκπομπή στην ΕΡΤ είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή, μπήκα πάρα πολύ δειλά και στην αρχή δεν ήξερα πώς θα νιώσω. Έχω εκτιμήσει όλο το σύστημα εις δεκαπλούν γνωρίζοντας το από μέσα».

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή το έβλεπα πάρα πολύ δύσκολο, τώρα βλέπω το ενδιαφέρον του πράγματος και λέω κοίτα που γνωρίζω και μια άλλη πλευρά τους. Είναι μία δίωρη εκπομπή και νιώθω σαν να έχω κάνει τρεις τέσσερις φορές πρεμιέρα. Την πρώτη μέρα θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα πέλαγος και προσπαθούσα να επιβιώσω».

Όσο για τις κρίσεις πανικού, ανέφερε: «Δεν παθαίνουν μόνο συνάδελφοι, συμβαίνει αυτό. Δεν είναι εύκολο και για αυτό πήγα και ζήτησα βοήθεια. Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι όπου μπορώ το λέω και το συνιστώ. Οι κρίσεις πανικού ήταν ένα κομμάτι που με οδήγησε εκεί. Κρίση πανικού έπαθα ξανά κατά την πρεμιέρα της εκπομπής μετά από δεκαετία. Κλαίω πάρα πολύ κι αυτό με έχει σώσει».