Σία Κοσιώνη: Αυτή είμαι, τη δουλειά μου την κάνω καλά

22 Σεπ. 2020 - 12:14 | Show Biz
Σία Κοσιώνη: Αυτή είμαι, τη δουλειά μου την κάνω καλά

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love It” ήταν η Σία Κοσιώνη σε μια συνέντευξη όπου η δημοσιογράφος εκτός από το επαγγελματικό της προφίλ, ανέλυσε και τον τρόπο που αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις στην προσωπική της ζωή.

Ερωτηθείσα για την απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της, η Σία Κοσιώνη ανέφερε ότι αυτή δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής, τονίζοντας ότι η συγκατάθεση του συζύγου της έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

«Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Από την άλλη δεν φοβόμουν αν μου πάει γιατί το είχα κάνει και παλαιότερα πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν πολύ καιρό, μη σου πω ένα και δύο χρόνια και κάποια στιγμή το έκανα. Δεν ήταν ξέσπασμα.

Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφίες στον άνδρα μου. Του λέω να τα κάνω έτσι. Μου λέει προχώρα. Εάν είχα το κόκκινο φως από τον άνδρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα. Σημασία έχει εγώ να νιώθω καλά. Στο βαθμό που εγώ νιώθω καλά, εκείνος είναι σύμφωνος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη σε όσους προσπαθούν να εμπλέξουν το κομμάτι της επαγγελματικής της ιδιότητας με την προσωπική η Σία Κοσιώνη απαντά:

«Δεν υπάρχει κάτι να διαχωρίσω. Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους είμαι η κα Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του, για τον μικρό Δήμο είμαι η μανούλα του και ελπίζω όλος του ο κόσμος. Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο εγώ προσδιορίζω τον εαυτό μου. Να σου πω και κάτι; Και ποια είμαι εγώ να το κάνω αυτό; Δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι. Τη δουλειά μου την κάνω καλά.