Επικαιρότητα:

Δανάη Μπάρκα: Τι είπε για το διαζύγιο των γονιών της στον αέρα της εκπομπής

23 Σεπ. 2020 - 09:51 | Show Biz
Δανάη Μπάρκα: Τι είπε για το διαζύγιο των γονιών της στον αέρα της εκπομπής

Για το διαζύγιο των γονιών της μίλησε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου για το δικό της διαζύγιο με τον Κρις Μάρτιν.

Η παρουσιάστρια τόνισε πόσο σημαντικό είναι το πρώην ζευγάρι να διατηρεί καλές σχέσεις ακόμα και μετά τον χωρισμό, αναφέροντας ως παράδειγμα και το διαζύγιο των γονιών της.

«Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα, είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη. Δηλαδή, τα διαζύγια, ακόμα και τώρα είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες οι οποίες δεν το τολμούν, ενώ δεν είναι ευτυχισμένες, για τα παιδιά. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι άσχημο, γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι και αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκουν τον τρόπο. Εμένα που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς που έχουν λόγω να περνούν ωραία μηνύματα. Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων, αν είναι καλά οι γονείς θα είναι και τα παιδιά» είπε μεταξύ άλλων.