Επικαιρότητα:

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη μιλά για την εγκυμοσύνη της: Είναι θαύμα της Παναγίας

23 Σεπ. 2020 - 12:43 | Show Biz
Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη μιλά για την εγκυμοσύνη της: Είναι θαύμα της Παναγίας

 Το απόλυτο θαύμα ζει η Κατερίνα Γονίδη-Κουργιουξίδου. Η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. "Είμαι επτά μηνών, περιμένουμε κοριτσάκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνουμε, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς. Για μένα είναι θαύμα. Είναι παιδί της καραντίνας. Θέλω να σου πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα της Παναγίας. Όταν την είδαμε στον υπέρηχο ο Σταμάτης ήταν ευτυχισμένος και μάλιστα του μοιάζει".

Σχετικά με το πώς ανακοίνωσε στον τραγουδιστή την εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε: "Την ημέρα που πήγε να πάρει τη σπανακόπιτα στο φούρνο, γύρισε μετά στο σπίτι, του είχα αφήσει το τεστ στο τραπέζι της κουζίνας. Και μόλις μπήκε του είπα ΄καλά πώς βρέθηκε αυτό εδώ;'. Και μου λέει είσαι έγκυος. Και αρχίσαμε να γελάμε αγκαλιασμένοι από ευτυχία".

"Η εγκυμοσύνη κυλά πολύ όμορφα , έχω πάρει μέχρι στιγμής 12 κιλά αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η μικρή. Πρώτα ο Θεός γεννάμε αρχές Νοέμβρη.

Η Κατερίνα και ο Σταμάτης Γονίδης γνωρίστηκαν το 2003 και είναι μαζί από το 2004. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Φεβρουάριο του 2009 και το 2015 έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Κύθνο.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα OnTime