Επικαιρότητα:

"Έφτασα στα όρια, απορώ πώς ζω κάποιες φορές"

27 Σεπ. 2020 - 17:44 | Show Biz
"Έφτασα στα όρια, απορώ πώς ζω κάποιες φορές"

 Για την περίοδο που αντιμετώπισε διαταραχές με τη διατροφή του μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα. Ο ηθοποιός αναφέρει ότι είχε φτάσει σε οριακό σημείο σε σχέση με αυτό και εξήγησε πώς κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση.

Υπήρξες σε περιόδους της ζωής σου αυτοκαταστροφικός;

Για να μιλάμε τώρα στο τηλέφωνο, δεν υπήρξα πολύ αυτοκαταστροφικός. Αλλά βεβαίως έφτασα στα όρια με το φαγητό, με το ξενύχτι. Απορώ πως ζω κάποιες φορές. Το αυτοκαταστροφικός δεν έχει να κάνει μόνο με ουσίες. Όσοι ήμασταν στην εφηβεία μας, τη δεκαετία του ’90, σμιλευτήκαμε λίγο με το Cobain. Αντιμετωπίζω εκείνη την εποχή ως αστεία και τρυφερή. Τώρα με προσέχω και με αγαπώ πάρα πολύ.

Μου είπες ότι ένα είδος αυτοκαταστροφής μπορεί να ήταν το φαγητό. Τι εννοείς;

Έτρωγα junk food από συγκεκριμένη αλυσίδα μπεργκεράδικου για ενάμιση χρόνο. Πόσο πια να παίζεις με τα όρια σου. Είχα παλινδρόμηση, είχα φτάσει 103 κιλά. Ήταν μια περίοδος που έτρωγα μόνο απ’ έξω. Τον τελευταίο καιρό θέλω να μαγειρεύω μόνος μου ή να ξέρω ποιος μαγείρεψε.

Πώς έκανες τη μεταστροφή;

Κάποια στιγμή έρχεται και μπουκώνει αυτό. Σκέπτεσαι αυτό που θέλεις να φας και το σώμα αντιδράει. Σφίγγεται το στομάχι. Φώναζε το σώμα μου ότι δεν θέλω άλλο. Τώρα, αν μου πεις «φάε μια πίτα», θα πονέσει το στομάχι μου. Το σώμα σου μιλάει. Σου λέει, «φτάνει».