Επικαιρότητα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Έχω κουραστεί, κάποια στιγμή θέλω να σταματήσω

28 Σεπ. 2020 - 16:27 | Show Biz
Πέτρος Φιλιππίδης: Έχω κουραστεί, κάποια στιγμή θέλω να σταματήσω

Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογεώργη μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που θα προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ1 από τον Οκτώβριο. «Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό» τόνισε ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε και στις παραστάσεις που θα συμμετέχει τον χειμώνα είτε αποκλειστικά σκηνοθετικά είτε και ως πρωταγωνιστής. Παράλληλα, σημείωσε ότι τον φθείρει η τελειότητα που διέπει τις δουλειές του και σκέφτεται κάποια στιγμή να σταματήσει, καθώς έχει πάει πολύ πίσω η προσωπική του ζωή. «Εγώ δεν νιώθω ευχαριστημένος. Από τη στιγμή που κάνω κάτι δεν είμαι ευχαριστημένος. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον, τι θα κάνω μετά από αυτό. Με φθείρει όλο αυτό, άλλα δεν θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου απ' όλο αυτό. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από την ψυχική ταραχή. Τώρα, βλέπω ότι ίσως να μην το αντέχω και πολύ αυτό και θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή. Έχω κουραστεί. Μου έχει στερήσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν έρθει στιγμές που έχω πει: "φτάνει, γεια σας"» σημείωσε ο ίδιος. 

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιο του, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός και καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο.