Αλίκη Κατσαβού - Σάντρα Βουτσά: Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους. Το θεωρώ άνανδρο - Τις αγαπώ

02 Οκτ. 2020 - 12:56 | Show Biz
Αλίκη Κατσαβού - Σάντρα Βουτσά: Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους. Το θεωρώ άνανδρο - Τις αγαπώ

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε η Σάντρα Βουτσά η οποία μίλησε για την απώλεια του πατέρα της Κώστα Βουτσά αλλά και της μητέρας της Έρρικα Μπρόγιερ.

Η ίδια ανέφερε: Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το θάνατο της μητέρας μου, του πατέρα μου δεν έχει μπει ακόμα στο «κομπιούτερ». Όταν δω τους γονείς μου σε κάποια ταινία κατευθείαν θα αλλάξω κανάλι, ακόμα δεν μπορώ να τους δω.

Και πρόσθεσε: Τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία απολύτως αλήθεια. Αγαπιόμαστε, την στηρίζω κι οφείλω να την στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του πατέρα μου. Το θεωρώ άνανδρο να τη χτυπάω τώρα που είναι κάτω.

Έπειτα στην εκπομπή είχαν σε ζωντανή σύνδεση την Αλίκη Κατσαβού, η οποία απάντησε κι η ίδια για τις εξαιρετικές σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά κι αν ισχύουν όσα ακούγονται σε σχέση με ότι έχουν κόντρα μεταξύ τους για την κληρονομιά του ηθοποιού.

Η Αλίκη Κατσαβού διεκυκρίνισε: «Το πρόβλημα είναι ότι στο ίντερνετ διαιωνίζονται τα άρθρα. Πριν ακόμα φύγει από τη ζωή ο Κώστας, υπήρχαν άρθρα που αφήνει τι κι ο Κώστας γελούσε κι απαντούσε κι ο ίδιος για εκείνα τα αισχρά δημοσιεύματα. Όταν λοιπόν ήρθε ο θάνατος, αυτά τα δημοσιεύματα ήρθαν ξανά στην επιφάνεια κι άρχισε ματαίως μία συζήτηση για το τίποτα. Δεν υπήρχε διαθήκη, δεν υπήρχε κάτι για να τσακωθούμε μεταξύ μας και να χαλάσουμε τις καρδιές μας. Ο νόμος έχει προβλέψει αυτά που έχει προβλέψει και καθεμιά από εμάς, λειτούργησε σύμφωνα με αυτό.»

«Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές με όλες κι αγαπώ πάρα πολύ τις κόρες του Κώστα γιατί καθεμιά μου θυμίζει κάτι από εκείνον. Η Θεοδώρα έχει πάρει το ταλέντο του, η Σάντρα το χιούμορ του και τον δυναμισμό του κι η Νικολέτα τις ευαισθησίες του και τον δυναμισμό του. Συχνότερη επικοινωνία έχω με την Σάντρα.»