Επικαιρότητα:

Στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζω πέφτει πολύ ρετούς, δεν είναι αληθινές

13 Οκτ. 2020 - 07:53 | Show Biz
Στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζω πέφτει πολύ ρετούς, δεν είναι αληθινές

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει στο Instagram, τονίζοντας πως ρίχνει πολύ ρετούς.

«Είχα ένα μεγάλο όνειρο να έχω σπίτι με φοίνικες. Δεν θα ασχοληθώ ποτέ με τα φυτά μου, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά. Απολαμβάνω μόνο το κρεβάτι μου, είμαι τεμπέλα. Αν μια φίλη μου πει να πάμε για μπάνιο, εννοείται πως θα πω όχι. Αποφεύγω να πηγαίνω διακοπές, με κουράζουν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, φταίει ότι για πολλά χρόνια δούλευα νύχτα.

Δεν ήμουν ποτέ σπάταλη, επίσης δεν είχα οικογένεια να τροφοδοτώ με χρήματα, δεν είχα πάθη… Αυτόν τον καιρό κάνω εξετάσεις, το κάνω γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν την υγεία τους. Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη, τον ξανθό… Με μάγεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ήθελα να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη τη Μελάνια. Τώρα όμως μου αρρώστησε και “έπεσαν” τα φτερά μου.

Στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζω πέφτει πολύ ρετούς, δεν είναι αληθινές αυτές οι φωτογραφίες. Αλίμονο αν πιστεύει άνθρωπος στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία έχει προχωρήσει, υπάρχει κάτι αρετουσάριστο; Όχι βέβαια», είπε η Έφη Σαρρή.