Επικαιρότητα:

Σε καλύτερη κατάσταση η υγεία του Γιώργου Μαυρίδη - Αντιδρά θετικά στη θεραπεία

19 Νοε 2020 - 09:12 | Show Biz
Σε καλύτερη κατάσταση η υγεία του Γιώργου Μαυρίδη - Αντιδρά θετικά στη θεραπεία

 Καλά τα νέα για την υγεία του Γιώργου Μαυρίδη, που νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Θετικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υγεία του γνωστού παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό και νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Χθες, η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια που επίσης νοσεί και νοσηλεύτηκε μίλησε για την κατάσταση της υγεία τους, αναφέροντας: «Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο».

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η δικηγόρος του παρουσιαστή, Ματίνα Μάλλα: «Ο Γιώργος είναι δυνατός οργανισμός, είναι δυνατό παιδί θα πάνε όλα καλά. Δεν έχει διασωληνωθεί, είναι σε θάλαμο και παίρνει τη θεραπεία του κανονικά. Ψυχολογικά είναι όπως οποιοσδήποτε που είναι στο νοσοκομείο».   

Συνεργάτης της εκπομπής μίλησε και με την σύντροφο του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, η οποία περνά σε όλους το μήνυμα της πρόληψης και προσοχής κατά του κορονοϊού. Η ίδια είναι μόλις 29 ετών και το ζευγάρι δεν έχει κανένα υποκείμενο νόσημα. Χθες μίλησε για την κατάσταση της υγεία τους: «Μας έπιασε πάρα πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμη κάθομαι στο σπίτι. Θα δούμε πως θα εξελιχθώ και αν θα ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο» είπε η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη.

«Λέγαμε "οκ", δύσκολο, προσέχουμε, αλλά στην πράξη… Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω, δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα.», είπε η Κρίστη Καθάργια για τον κορονοϊό.