Βίκυ Κάβουρα: Λύγισε μπροστά στην κάμερα για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

20 Νοε 2020 - 12:47 | Show Biz
Βίκυ Κάβουρα: Λύγισε μπροστά στην κάμερα για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μεταξύ άλλων διευκρίνισε τι έγινε με το J2US, για τη δύσκολη χρονιά που περνά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας της, μην κρύβοντας τη συγκίνησή της.

Για το Νίκο Κοκλώνη και το J2US που φέτος δεν είναι στο show του Open, διευκρίνισε:  «Ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη και στο It’s Show Time και στο J2US. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα γι’ αυτόν, ό,τι είναι θα το βρούμε μεταξύ μας».

Και συνέχισε: «Ίσως είναι από τις πιο δύσκολες ψυχολογικά φάσεις της ζωής μου. Δούλευα non stop. Μέχρι πέρυσι δεν είχα δει πώς είναι να ξυπνάς χαλαρός. Τώρα το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε».

Για τα δημοσιεύματα ότι είναι σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για να κάνει κάποια εκπομπή, είπε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για δουλειά που δεν έχει πραγματοποιηθεί και δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθούν… Γιατί είναι και γρουσουζιά».

Για τα προσωπικά της και τις σχέσεις που της χρεώνουν συχνά, είπε μεταξύ άλλων: «Έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω σύντροφο. Καραντινιάστικα και δεν θέλω κανέναν… Φαίνεται σα να είμαι αυτή που αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα.. Και το συγκρίνω με τις σχέσεις που είχα στην πραγματικότητα που είναι (δείχνει στην κάμερα τα δάχτυλα του ενός χεριού της)... Για το μόνο που είμαι περήφανη, είναι το ήθος μου».

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του που πέρασε, είπε συγκινημένη: «Αυτή δεν είναι η χρονιά μου και θέλω να τελειώσει. Δεν θα το συζητήσω τώρα γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά και δεν κάνει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα (οικογενειακώς). Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση, έγινε καλά… Πραγματικά δεν θέλω να το συζητήσω γιατί θα κλάψω».