Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν φοβάμαι να κολλήσω κορονοϊό. Όλος ο ντόρος με τον Πετράκο μου φαίνεται αστείος

27 Νοε 2020 - 09:51 | Show Biz
Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν φοβάμαι να κολλήσω κορονοϊό. Όλος ο ντόρος με τον Πετράκο μου φαίνεται αστείος

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show τη Θεοφανία Παπαθωμά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις περιπέτειες της Βιολέτας στο Διαφάνι που δεν έχουν τελειωμό, αλλά και τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Είμαι πολύ χαρούμενη. Αλλά αν δεν πάει τρίτη χρονιά, που θα βρεις κάτι ανάλογο; Αυτή η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να γράψει και για τρίτη χρονιά. O Μιλτιάδης δε βλέπω να γίνεται καλά. Αυτό έχει πάρει το αυτί μου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά σχολίασε τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ανάρτηση του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου σχετικά με τον κορονοϊό. «Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα. Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC».

Τέλος, με το δικό της μοναδικό τρόπο η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της με τα τρία παιδιά, τις ανησυχίες της ως γυναίκα, αλλά και ως σύντροφος. Αποκάλυψε, επίσης, ότι με τον Γρηγόρη Πετράκο δεν έχουν παντρευτεί και ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό καθώς θεωρεί τον γάμο ένα πολύ σπουδαίο μυστήριο ένωσης με τον Θεό.