Γραμμέλη για Παπαθωμά: Νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη

27 Νοε 2020 - 15:23 | Show Biz
Γραμμέλη για Παπαθωμά: Νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη

Είχα πάντα αγάπη από τις γυναίκες γιατί δεν κλέβω άντρες είπε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Μια φράση που εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία αφού εξήγησε ότι ως γυναίκα ένιωσε θιγμένη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση:

"Εγώ διαφωνώ σε ότι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Πρώτον, δεν είναι αστείο αυτό που έχει γίνει με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης να το ξανασυζητήσουμε και να το αναλύσουμε, έχει πάρει το δρόμο που θα έπρεπε να έχει πάρει.

Σε ότι αφορά το ότι την αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβει άντρες, εγώ ως γυναίκα νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη. Τους άντρες δεν τους κλέβεις, οι άντρες έρχονται αν θέλουν ή αν δεν θέλουν. Αν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τη σύντροφό τους ή αν δεν θέλουν. Αν αγαπήσουν μια άλλη γυναίκα σημαίνει ότι δεν αγαπούν αρκετά τη σύντροφό τους. Δεν είναι κλέφτρα η γυναίκα ούτε αντίστοιχα κλέφτης ο άντρας που θα πάρει μια γυναίκα μέσα από μία σχέση." ανέφερε μεταξύ άλλων.