Επικαιρότητα:

Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογείται: Έχουν υπάρξει φορές που δεν συστήθηκα με το επίθετο μου

29 Νοε 2020 - 16:01 | Show Biz
Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογείται: Έχουν υπάρξει φορές που δεν συστήθηκα με το επίθετο μου

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον ΣΚΑΪ. Ο σεφ μίλησε για όλα για την στιγμή που πήρε την απόφαση να έρθει από την Κέρκυκα στην Αθήνα, αν και όπως πρόδωσε τότε το μετάνιωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα 23 μου αποφάσισα να έρθω να δοκιμάσω στην Αθήνα. Ήταν λίγο περίεργη φάση τότε. Μου πρότειναν μια δουλειά σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων, όπου θα δουλεύαμε στο τμήμα των πωλήσεων. Κάπως λίγο, όχι ακριβώς με ανάγκασαν, μου έλεγαν πως χρειάζονται έναν άνθρωπο εκεί και δούλευε και ο αδελφός μου, ο Βασίλης. Δεν το πολυσκέφτηκα και πήρα την απόφαση και ήρθα. Βέβαια δεν πέρναγα καλά τότε, δεν μου άρεσε η Αθήνα και ο τρόπος ζωής εδώ. Άλλαξε ο τρόπος που ζούσα. Έφυγα από την Κέρκυκα όπου είχα όλους μου τους φίλους, τις παρέες, τα πάντα όλα και ξαφνικά βρέθηκα στην Αθήνα σε ένα μέρος αφιλόξενο για μένα. Σε μια δουλειά που τελικά δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Κάποια στιγμή σταμάτησα από αυτή την εταιρεία, μπήκα πάλι σε μια άλλη με πωλήσεις σε άλλο αντικείμενο και εκεί απογοητεύτηκα εντελώς. Δεν μου άρεσε καθόλου και τα έσβησα όλα και λέω… πάμε πάλι πίσω! Γύρισα πίσω και την θεώρησα σαν μια αποτυχία μου. Δεν ήταν καλή επιλογή το ότι έφυγα».

«Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς. Στην πραγματικότητα πρέπει κάτι να μπορείς να κάνεις. Οπότε αυτή ήταν πάντα και η λογική μου. Ήθελα πάντα να μπορώ να κάνω κάτι. Από κει και πέρα, εάν σε ωφελεί ή όχι να λέγεσαι έτσι, είναι κάτι άλλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο σεφ της πρωινής εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη».

Παράλληλα, ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει μέχρι σήμερα και μέχρι να καταλήξει πως λατρεύει την μαγειρική! «Τώρα που το σκέφτομαι, η πρώτη δουλειά που έχω κάνει ποτέ ήταν κομπάρσος σε μια ταινία του BBC που είχε γυριστεί στην Κέρκυρα. Ήμουν στο δημοτικό, είχαμε κάνει τέσσερα γυρίσματα και παίζαμε κομπάρσοι στην ταινία αυτή. Τα παιδιά στο πλήθος και είχα πάρει 20.000 δραχμές και αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο».

Τέλος, μίλησε και για το κομμάτι της διασημότητας που έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή του, ο ίδιος σχολίασε πως δεν το έχει βιώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, ωστόσο παραδέχθηκε πως "το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι χάνεται εν μέρει η ιδιωτικότητά σου. Ένας λόγος που επέλεγα να ζω με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί μου άρεσε να έχω την ιδιωτική μου ζωή για μένα. Έχουν υπάρξει φορές που έχω αποφύγει να πω το Ρουβάς γιατί δεν ήθελα, συστηνόμουν και έλεγα απλά το Απόστολος. Κακά τα ψέμματα ο κόσμος διψάει να μάθει πληροφορίες, ποιος, που, γιατί, όχι μόνο για τον αδερφό μου".