Mad Awards: «Θρίλερ» με το τεστ covid του Snik

07 Δεκ. 2020 - 09:44 | Show Biz
Mad Awards: «Θρίλερ» με το τεστ covid του Snik

Κατά την είσοδό του στον χώρο των γυρισμάτων των φετινών Mad Awards ο Snik υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε θετικό, με συνέπεια  να προκληθεί αναστάτωση.

Τα φετινά Mad Awards θα διαφέρουν από κάθε προηγούμενη διοργάνωση. Πρώτα απ’ όλα διότι η τελετή, η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, θα είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου μαγνητοσκοπημένη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τον φόβο του κορονοϊού.

Η είσοδος στο στούντιο όπου γίνεται η μαγνητοσκόπηση επιτρέπεται μόνο στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται  επί σκηνής, οι οποίοι προσέρχονται ανά τρίωρο, ώστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Ακόμα και το μακιγιάζ γίνεται εκτός του χώρου του γυρίσματος, σε αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα απ’ έξω γι’ αυτό τον σκοπό.

Κάθε καλλιτέχνης που εμφανίζεται και οι χορευτές που τον συνοδεύουν κάνουν rapid test πριν μπουν στο πλατό.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά το σαββατοκύριακο στη διάρκεια της μαραθώνιας μαγνητοσκόπησης, ξαφνικά ένα γεγονός «πάγωσε» τους πάντες. Ο Snik, ο οποίος, σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου, θα είναι ο μεγάλος «νικητής» των φετινών Mad Awards, προσερχόμενος για τα γυρίσματα ελέγχθηκε και βγήκε θετικός. Το τεστ επαναλήφθηκε με διαφορετικά αποτελέσματα, όμως οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης κατηύθυναν τον καλλιτέχνη προς γνωστό θεραπευτήριο των νοτίων προαστείων για να υποβληθεί σε μοριακό τεστ, το οποίο είναι και το μόνο ακριβές.

Τελικά, σύμφωνα με την ετυμηγορία των γιατρών, ο Snik είναι καλά στην υγεία του και τα Mad Awards θα κυλήσουν κανονικά.