Ματθίλδη Μαγγίρα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό: "Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο"

22 Δεκ. 2020 - 17:48 | Show Biz
Ματθίλδη Μαγγίρα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό: "Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο"

 Η Ματθίλδη Μαγγίρα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε!" και τοποθετήθηκε με καχυποψία σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. "Δεν είμαι επιστήμονας αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι στα τηλεοπτικά κανάλια δεν ακούγονται όλες οι απόψεις".

Η Ματθίλδη Μαγγίρα συμφωνεί σε γενικές γραμμές με την ηθοποιό Mαρία Σολωμού, που δήλωσε καχύποπτη για το εμβόλιο: "Και εγώ είμαι καχύποπτη γιατί ένα εμβόλιο θέλει το λιγότερο δέκα χρόνια μελέτης, έρευνας και πειραμάτων. Δεν θέλω να με κάνουν πειραματόζωο και να πάω να κάνω ένα εμβόλιο που δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει. Ας κάνουν αυτοί που χρειάζεται, και είναι άμεση η ανάγκη, και θα δω μετά από καιρό αν όντως τους έχει βοηθήσει... τότε γιατί όχι! Η θεραπεία πού έχει βρεθεί; Δεν θα σε σώσει το εμβόλιο, είναι προληπτικό... " τόνισε η Μαγγίρα.

Με την αδερφή της Μπέττυ θα επιστρέψουν στο All Star YFSF

Επίσης, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη συμμετοχή της στο YFSF All-Star, στο οποίο θα είναι και η αδερφή της, η Μπέττυ Μαγγίρα, και μάλιστα θα είναι αντίπαλες για πρώτη φορά.

Οι προετοιμασίες για το σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή "Πρωινό", λείπουν ακόμα δύο διάσημα πρόσωπα για να ολοκληρωθεί η τελική δεκάδα του YFSF. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε τους: Θανάση Αλευρά, Ίαν Στρατή, Κώστα Δόξα, Λευτέρη Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐα Ματιάμπα και Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε πάρει στο δεύτερο μέρος του YFSF το 2014 και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.