Χρήστος Λούλης: Μετάνιωσα που μίλησα έτσι για τη Μακρυπούλια

24 Δεκ. 2020 - 09:13 | Show Biz
Χρήστος Λούλης: Μετάνιωσα που μίλησα έτσι για τη Μακρυπούλια

 O Χρήστος Λούλης μίλησε για την ατάκα απαξίωσης προς τη Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνοντας μετανιωμένος, ενώ εξομολογήθηκε ότι πλέον δεν θα είχε αντίρρηση να παίξει μαζί της στο θέατρο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μίλησε για τη ματαιοδοξία, που αρχικά τον έσπρωξε στην υποκριτική και τον ναρκισσισμό, που κάποια στιγμή τον έριξε στην παγίδα να πιστεύει ότι η ζωή του χρωστάει. «Ήμουνα μεγάλο ψώνιο» παραδέχτηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον σεξισμό και για τις αντιδράσεις που δέχτηκε για τηλεοπτικό σποτ που χαρακτηρίστηκε «σεξιστικό» και κατέληξε ότι «έχω σταματήσει να προσπαθώ να με συμπαθήσουν οι άνθρωποι». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ατάκα απαξίωσης προς τη Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνοντας μετανιωμένος, ενώ εξομολογήθηκε ότι πλέον δεν θα είχε αντίρρηση να παίξει μαζί της στο θέατρο.
«Ήμουν αλαζόνας. Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρονών και δίπλα μου είχα 20άρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε με κάποιο τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά για τον εαυτό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.