Πέννυ Μπαλτατζή: Είχα τέσσερις αποβολές, στην πρώτη ήμουν εξίμισι μηνών

12 Ιαν. 2021 - 16:37 | Show Biz
Πέννυ Μπαλτατζή: Είχα τέσσερις αποβολές, στην πρώτη ήμουν εξίμισι μηνών

 Δύο ενδιαφέρουσες και γοητευτικές καλλιτέχνιδες κάθισαν στις πολυθρόνες του «Σημείου συνάντησης» και ξεδίπλωσαν πτυχές από τις ζωές τους. Η Θάλεια Ματίκα και η Πέννυ Μπαλτζατζή ξεκίνησαν τη γνωριμία τους για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες. Δύο γυναίκες, που δεν είχαν γνωριστεί ποτέ πριν, κάθισαν η μια αντικρυστά στην άλλη και σαν να γνωρίζονταν από πάντα μίλησαν για όλα όσα τις καθόρισαν, τι συνέβη μέχρι να φτάσουν σήμερα να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν και τι σημαίνει για εκείνες η έννοια της μητρότητας.

Η Πέννυ Μπαλτζατζή αποκάλυψε πως είχε τέσσερις αποβολές μέχρι να καταφέρει να γεννήσει τον γιο της, μοιράστηκε αρκετές από τις δοκιμασίες που της έχει φέρει η ζωή και εξήγησε πώς μπόρεσε να τις αντέξει, ενώ εμβάθυνε στο σκοτάδι με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη πολλές φορές στη ζωή της. «Είχα τέσσερις ατυχίες στο θέμα εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν πολύ μεγάλη ήμουν εξίμισι μηνών, έκανα διακοπή. Έκανα γέννα γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, έπρεπε να κάνω απλά ενεσούλες για την θρομβοφιλία μου και that’s it. Θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει. Αν γνώριζα το θέμα της θρομβοφιλίας μου… Είναι πολύ σημαντική η κληρονομικότητα. Έμεινα έγκυος με τη μία, με το που παντρεύτηκα ο άντρας μου δεν με ρώτησε, μου είπε θα κάνουμε παιδί. Δεν είναι πολύ γλυκό;».

Πέννυ Μπαλτζατζή: «Πόνεσα όταν παράτησαν το πρώτο μου "παιδάκι"»

Η Πέννυ Μπαλτζατζή μίλησε, ακόμα, για τη μετάβαση από την μπάντα με την οποία ξεκίνησε στη σόλο καριέρα της και πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της σήμερα με ένα μωρό στο σπίτι. «Πόνεσα πάρα πολύ. Πένθησα πάνω από έναν χρόνο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να αποδεχτώ ότι παράτησαν το πρώτο μου “παιδάκι”, το πρώτο μου δημιούργημα, μια ομάδα που είχε περάσει διά πυρός και σιδήρου και είχε μείνει βασικός μόνο ο κιθαρίστας με τον οποίο δημιουργήθηκε και σχέση. Άλλο βασικό και δύσκολο κεφάλαιο. Έπρεπε να είμαστε παντού μαζί, να υπάρχει συνεργασία. Είχαμε πάρα πολλές κόντρες και φυσικά χωρίσαμε. Παίζαμε χωρισμένοι έναν χρόνο το οποίο είναι ό,τι πιο σκληρό έχω κάνει στον εαυτό μου και δεν ξέρω γιατί το έκανα. Όταν χωρίσαμε η φοβία του ήταν μη φύγει από τη μπάντα».

Η Θάλεια Ματίκα, από την πλευρά της, μοιράστηκε τις εμπειρίες της ύστερα από τόσα χρόνια στον χώρο του θεάματος, την τηλεόραση αλλά και το θέατρο. Θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα και τα εμπόδια που συνάντησε, ενώ παραδέχτηκε πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει στη ζωή της τον Τάσο Ιορδανίδη, χωρίς την προτροπή του οποίου δεν θα είχε γίνει ποτέ μητέρα, αφού όλη της τη ζωή φοβόταν μια τέτοια ευθύνη.