Επικαιρότητα:

Χάρι - Μέγκαν: Προετοιμάζουν το έδαφος για την επιστροφή - Η έκπληξη στην Κέιτ

17 Ιαν. 2021 - 08:08 | Show Biz
Χάρι - Μέγκαν: Προετοιμάζουν το έδαφος για την επιστροφή - Η έκπληξη στην Κέιτ

 Αν και κακές γλώσσες θέλουν τα δύο αδέλφια πρίγκιπα Γουίλιαμ και Χάρι να είναι στα μαχαίρια μετά την απομάκρυνση του δεύτερου από τη βασιλική οικογένεια, η αλήθεια ίσως να είναι διαφορετική.

Από την στιγμή που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, οι φήμες για τις σχέσεις των δύο ζευγαριών άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τα βρετανικά μέσα πλημμύρισαν από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ, υπήρξε μια προσωπική κόντρα η οποία μπήκε ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πρόσφατο δημοσιεύμα μάλιστα θέλει τις δύο συννυφάδες Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ να είναι στα μαχαίρια

Mέγκαν και Χάρι κάνουν κίνηση καλής θέλησης

Με αφορμή τα γενέθλια της Κέιτ Γουίλιαμ που έκλεισε τα 39 της χρόνια, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης προς εκτόνωση του κακού κλίματος.

Όπως αναφέρει μία πηγή στο "US weekly” oι δύο τους αποφάσισαν να στείλουν ένα δώρο και μία ευχητήρια κάρτα για τα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον, κάτι που ξάφνιασε ευχάριστα την δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια των εορτών τα δύο ζεύγη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, πραγματοποίησαν βιντεοκλήσεις για να ανταλλάξουν ευχές.

Φαίνεται πως όλοι κάνουν υποχωρήσεις για να βελτιώσουν το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, αν μοιάζει ανέφικτο οι σχέσεις τους να γίνουν όπως παλιά.

Η επιστροφή του Χάρι και της Μέγκαν στην Αγγλία

Με αφορμή τα επικείμενα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, δημοσιεύματα θέλουν τη Μέγκαν και τον Χάρι να επιστρέφουν στην Αγγλία μετά από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "The Sun", ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους την άνοιξη για τα γενέθλια της βασίλισσας.

Και αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι αν το κλίμα θα είναι τεταμένο ανάμεσά τους ή θα κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν πιο κοντά για χάρη της βασίλισσας.