Επικαιρότητα:

Η Τζένη Ιωακειμίδου σπάει τη σιωπή της για τον Κιμούλη

29 Ιαν. 2021 - 12:37 | Show Biz
Η Τζένη Ιωακειμίδου σπάει τη σιωπή της για τον Κιμούλη

Τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μοιράστηκε η Τζένη Ιωακειμίδου. Η γνωστή ηθοποιός που απέχει συνειδητά από το χώρο της υποκριτικής τα τελευταία χρόνια, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook κατέθεσε τα όσα έζησε το 2007 όταν δέχτηκε την πρόταση του ηθοποιού να συνεργαστούν στην παράσταση “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”.

“Δεν είχα σκοπό να μιλήσω. Απέχω συνειδητά από τον χώρο του θεάτρου εδώ και πολλά χρόνια… Η έκταση όμως που έχει πάρει το θέμα είναι μεγάλη και με έκανε να αισθανθώ ότι οφείλω και εγώ να καταθέσω την δίκη μου εμπειρία.

Ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη συνεργασία που είχα στα 10 χρόνια που ήμουν ηθοποιός.

Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιωτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.