Λαμπάτος: Μου έδινε αληθινές σφαλιάρες. Σεφερλής: Ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί

29 Ιαν. 2021 - 13:04 | Show Biz
Λαμπάτος: Μου έδινε αληθινές σφαλιάρες. Σεφερλής: Ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί

 Απάντηση, μέσω του δικηγόρου του, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στις καταγγελίες του Γιώργου Λαμπάτου ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου», του έριχνε πραγματικά χαστούκια.
«Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί», δήλωσε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Happy Day, ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής.

«Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί», πρόσθεσε ο Μιχάλης Σαρρής.

«Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος δεν έπραξε αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς», κατέληξε.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λαμπάτος παρενέβη στη συνέχεια και υποστήριξε ότι σήμερα μαθαίνει πως έχει καταδικαστεί για συκοφαντία εναντίον του Μάρκου Σεφερλή.