Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση για την σύλληψη του

05 Φεβ. 2021 - 19:58 | Show Biz
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση για την σύλληψη του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε σε εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στη σύλληψη του, στο Περιστέρι.

Την Πέμπτη (4/2) ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, συνελήφθησαν σε τυχαίο έλεγχο των αρχών, καθώς εκκρεμούσε ερήμην του υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ η αγαπημένη του είχε παλιές δικαστικές εκκρεμότητες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, αναφέρθηκε στο γεγονός και δήλωσε ότι «το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω, δηλαδή εξύβριση και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ».

Υπενθυμίζεται, πως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στο γνωστό ζευγάρι, όταν σταμάτησαν το όχημα που επέβαιναν για ένα τυπικό έλεγχο. Όταν έλεγξαν τα στοιχεία τους, διαπίστωσαν πως τόσο σε βάρος του παρουσιαστή, όσο όμως και σε βάρος της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Ο μεν παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για δυσφήμιση, ενώ η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα μαζί του για οικονομικές παραβάσεις. Καθώς κανείς από τους δύο δεν είχε εξοφλήσει το χρηματικό πρόστιμο που απέρρεε από την ποινή του, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν.