Χριστίνα Παππά: Αν δεν αντέχεις, φεύγεις - Είναι άδικο να κατηγορείς μετά από καιρό

09 Φεβ. 2021 - 13:00 | Show Biz
Χριστίνα Παππά:  Αν δεν αντέχεις, φεύγεις - Είναι άδικο να κατηγορείς μετά από καιρό

 Για τη χιονοστιβάδα καταγγελιών τόσο για λεκτική βία όσο και για σεξουαλική παρενόχληση μίλησε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή Love It

Η ηθοποιός αναφερόμενη στη σεξουαλική παρενόχληση τη χαρακτηρισε ως τραγικό συμβάν,  ενώ μιλώντας για τη λεκτική βία υποστήριξε ότι είναι άδικο"να κατηγορεί κάποιος μετά από καιρό, εφόσον πάντα έχει την επιλογή να διακόψει τη συνεργασία ή να μην την ξεκινήσει καν.

«Πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι ενάντια και κατά, είναι καταδικαστέο το γεγονός του βιασμού, της σεξουαλικής παρενόχλησης… Ό,τι έχει σχέση με τη λεκτική, στον χώρο μας έχουμε να κάνουμε με τους εύκολους ανθρώπους και με τους δύσκολους.

Αν εγώ πάω σε μια δουλειά που ξέρω ότι κάποιος πρωταγωνιστής είναι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όμως το prestige που θα πάρω και όλο αυτό με κάνουν να το ανεχτώ, να το καταπιώ, νομίζω είναι άδικο να βγαίνεις μετά και να λες. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν σε υποχρεώνει κανένας. Πηγαίνεις και όταν βλέπεις ότι οι δυνάμεις σου, η καρδούλα σου δεν το αντέχουν, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις, το θεωρώ άδικο.

Αν έρθω εγώ στη δουλειά σας και μου κάνετε ψυχολογική βία γιατί να μην ξαναβρώ δουλειά; Θα πω δε μου κάνετε, γεια σας, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ποιος θα σε ενοχλήσει να βρεις άλλη δουλειά;» ανέφερε μεταξύ άλλων.