Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση – Αρνήθηκε να τον συναντήσει και έχασε τον ρόλο

11 Φεβ. 2021 - 16:41 | Show Biz
Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση – Αρνήθηκε να τον συναντήσει και έχασε τον ρόλο

 “Μου τηλεφώνησε στις 12 τα μεσάνυχτα και μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου να πιούμε ένα ποτό και να μου κάνει μια αγκαλιά”.

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως της δημοσιότητας, μέσα από Το Πρωινό. Η ηθοποιός καταγγέλλει πως όταν ήταν 19 χρονών, δεχόταν πιέσεις από τον πρωταγωνιστή του σίριαλ που είχε πάρει τον ρόλο για να τον συναντήσει. Όταν αρνήθηκε, έχασε τη δουλειά.

«Πριν περίπου 12 χρόνια, σε ηλικία 19 ετών έκλεισα μια σπουδαία δουλειά στην τηλεόραση και μάλιστα, σε πολύ ωραίο ρόλο, στο πλευρό πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιού. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι και με τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή είχα τυπική σχέση, του μιλούσα στον πληθυντικό. Δεν είχα ακόμα δίπλωμα οδήγησης και έπαιρνα τα ΜΜΜ. Κάποιες φορές είχε προθυμοποιηθεί να με γυρίσει ευγενικά στο σπίτι μου μετά το γύρισμα, οπότε ήξερε που μένω. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μου έστελνε μηνύματα ρωτώντας με τι κάνω ή προτείνοντάς μου να πάμε για φαγητό ή καφέ. Εάν έκανα ώρα να απαντήσω, γινόταν φορτικός απαιτώντας να μάθε που είμαι και γιατί δεν απαντάω.

Κάποια στιγμή, μου τηλεφώνησε στις 12 τα μεσάνυχτα και μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου να πιούμε ένα ποτό και να μου κάνει μια αγκαλιά. Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό και του έκλεισα το τηλέφωνο. Με κάλεσε ξανά και ξανά ρωτώντας με τι πρόβλημα έχω και δεν θέλω να τον δω. Μετά από πολλή πίεση του είπα ότι τον βλέπω σαν τον μπαμπά μου κι έκλεισε. Νόμιζα πως ησύχασε, είχαμε κάνει και παύση γυρισμάτων γιατί ήταν Αύγουστος. Μια εβδομάδα μετά, μου έστειλε να βρεθούμε και ήμουν αρνητική. Νευρίασε και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν ότι δεν τους κάνω για τον ρόλο αφήνοντάς με χωρίς δουλειά. Μετά από αυτή την άσχημη εμπειρία πήγα σε 2 οντισιόν με γνωστούς σκηνοθέτες που μου ζητούσαν να γδυθώ αλλά και να τους φιλήσω στο στόμα για να δουν πόσο πειστική μπορώ να γίνω. Μετά τη δεύτερη φορά, δεν άντεχα να με ακουμπάει ούτε ο σύντροφός μου, αισθανόμενη διαρκή φόβο», εξομολογείται η ηθοποιός.