Επικαιρότητα:

Χρήστος Βασιλόπουλος: Aν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά

15 Φεβ. 2021 - 10:39 | Show Biz
Χρήστος Βασιλόπουλος: Aν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά

 Την παρενόχληση που βίωσε ως νεαρός ηθοποιός περιέγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη!.
«Όλοι έχουμε μια πικρή και άχαρη εμπειρία. Είχα μια τέτοια εμπειρία με ένα πολύ μεγάλο σκηνοθέτη. Ήμουν 19χρονών και πήγα σε μια ακρόαση. Μετά, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ. Έμεινα με το εσώρουχο και μου είπε ότι πρέπει να γδυθώ εντελώς. Ντύθηκα και έφυγα γιατί ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να καταγγείλω» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν μπορούσα να μιλήσω μετά από το περιστατικό αυτό. Δεν μπορούσα να το μοιραστώ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν υπήρχε πιο σιχαμερό πράγμα. Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε πολύ μικρή ηλικία δεν μπορείς να το καταλάβεις» πρόσθεσε, λέγοντας πως αν σκηνοθέτης ήταν εν ζωή θα τον είχε καταγγείλει για να προστατεύσει και άλλους ηθοποιούς.
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός, αποκάλυψε τις απειλές που δέχθηκε στο παρελθόν από παραγωγό.
«Είχα κλείσει μια σειρά στο MEGA όταν ήμουν 23 χρονών. Έπαιξα ένα επεισόδιο. Όμως δεν πήραν έγκριση για μένα. Ο σκηνοθέτης με ευχαρίστησε και μου είπε ότι δεν θα συνεργαστούμε άλλο. Όταν πήρα τον παραγωγό και του ζήτησα να πληρωθώ για το επεισόδιο μου είπε ότι δεν δικαιούμαι χρήματα γιατί δεν προβλήθηκε το επεισόδιο. Με απείλησε μάλιστα ότι αν διεκδικήσω τα λεφτά μου ότι θα φροντίσει να μη ξανά δουλέψω ποτέ στην ελληνική τηλεόραση» ανέφερε.

«Είμαι χαρούμενος για τις αποκαλύψεις, ξεκαθαρίζονται πράγματα. Κάποιοι μπαίνουν στη θέση τους. Καταλαβαίνουν όλοι ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Κατάχρηση εξουσίας γίνεται σε κάθε τομέα» σημείωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.