Επικαιρότητα:

Ρένος Ρώττας μαθητής του Λιγνάδη: Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά

23 Φεβ. 2021 - 07:33 | Show Biz
Ρένος Ρώττας μαθητής του Λιγνάδη: Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά

Ο Ρένος Ρώττας, που αποφοίτησε από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2014 και ήταν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε για τη  σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις καταγγελίες και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό #MeToο
Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά

Ο νεαρός ηθοποιός υποστήριξε πως μέχρι πρότινος θεωρούσε ότι χρωστάει στον κ. Λιγνάδη, γιατί τον βοήθησε χωρίς να τον φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση και ήταν για αυτόν δάσκαλος, είδωλο και πρότυπο.
«Συνειδητοποιώ πως με όλα αυτά που γίνονται ότι του χρωστάω δύο μπούφλες, το ζήτημα είναι πολύ χοντρό, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ» σημείωσε.
Με τις καταγγελίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, έχει απογοητευτεί και στενοχωρηθεί, ενώ όπως υποστήριξε, δεν άκουσε ποτέ σχετικές ιστορίες ούτε ήταν μάρτυρας κάποιας περίεργης κατάστασης.
«Μου φαινόντουσαν όλα ρόδινα, ίσως επειδή είχα μαγευτεί από το θέατρο, νιώθω αφελής» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
«Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μη γνώριζε τίποτα για όλες τις καταγγελίες.