Επικαιρότητα:

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία

24 Φεβ. 2021 - 13:47 | Show Biz
Γιώργος Γιαννόπουλος: Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία

Τα κακά παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει. Τους άρρωστους να τους δουν κάποιοι γιατροί και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

 Αυτά είναι μερικά από τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις καταγγελίες σ2ξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

«Το θέατρο είναι ένας υγιής χώρος γι’ αυτό βγήκαν αυτά στη φόρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι και συνεπώς θα υπάρχουν και απάνθρωποι συμπεριφορές.

Εγώ δεν έχω δουλέψει με σχεδόν κανέναν από αυτούς. Με τον Δημήτρη είχα μια ευγενική σχέση, τον είχα δει πέρυσι σε μια παράσταση, που είναι πολύ καλός, δεν ήξερα πράγματα και με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι τα ήξεραν και δεν μίλησαν. 

Αν τα ήξεραν υπάρχει μια συνενοχή. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ήξερα ότι υπάρχουν κάποια κακά παιδιά, με τα οποία δεν είχα δουλέψει. Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.