Επικαιρότητα:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα ονόματα των διδύμων και το μήνυμα στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί

03 Μαρ. 2021 - 19:21 | Show Biz
Σάκης Τανιμανίδης: Τα ονόματα των διδύμων και το μήνυμα στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί

 Το πρωί της Τετάρτης (3/3) ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω απευθείας σύνδεσης στο “Πρω1νό”, μας ξενάγησε για πρώτη φορά στο σπίτι που θα μένουν οι συμμετέχοντες της Φάρμας. 

Μετά τη ξενάγηση, η Φαίη μας με αφορμή την εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι την εγκυμοσύνη, ζήτησε στον παρουσιαστή να στείλει το δικό του μήνυμα σε ζευγάρια που βιώνουν το ίδιο.

“Θα πρέπει οι άντρες καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια δίπλα στις γυναίκες τους, να τις ανεβάζουν, να τις εμψυχώνουν γιατί την πολύ πίεση την τρώει η γυναίκα. Αυτή έχει την αίσθηση της αποτυχίας “Αχ δεν έμεινα έγκυος” που είναι λάθος, γιατί δύο άνθρωποι μένουν έγκυοι μαζί και ο άνδρας και η γυναίκα. Έτσι είναι η φύση και ρίχνει την πίεση πάνω στη γυναίκα. Ο άνδρας δεν πρέπει να απογοητεύεται και να είναι αυτός που κρατά το ηθικό υψηλά, να κάνει τη γυναίκα του να χαμογελάει και ας έχουν λίγη υπομονή, γιατί όταν θα έρθει το χαρμόσυνο γεγονός τα ξεχνάς όλα. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα μωράκια που έρχονται!”, ανέφερε.

Όσο για το αν έχουν επιλέξει όνομα για τις κόρες του, είπε: “Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στα ονόματα. Είμαστε στη διαδικασία που ψάχνουμε, μας αρέσουν τα περίεργα ονόματα. Θα είναι είτε διδυμάκια ή καρκινάκια. Αν είναι δίδυμα κορίτσια και δίδυμοι, θα σηκωθούμε να φύγουμε”!