Επικαιρότητα:

Ιωάννα Τούνη: Ένα βράδυ μαζεύτηκαν 6 αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα

04 Μαρ. 2021 - 13:16 | Show Biz
Ιωάννα Τούνη: Ένα βράδυ μαζεύτηκαν 6 αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τον άγριο εκφοβισμό που έχει δεχθεί. Κι όμως ακόμη και μία γυναίκα, την οποία όλοι θαυμάζουν για την εικόνα της όπως η Ιωάννα Τούνη, έχει δεχθεί άγριο bullying ως παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη μέσω stories που ανέβασε στο Instagram αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σκληρό bullying από τους συμμαθητές της στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς εξακολουθεί να υφίσταται ο σχολικός εκφοβισμός εν έτει 2021. Θέλει πάρα πολύ δύναμη και δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα» είπε με αφορμή ένα trend στα social media η Ιωάννα Τούνη.

«Μη θεωρήσεις ποτέ ότι δέχεσαι μπούλινγκ επειδή κάνεις κάτι λάθος» συμβούλευσε τα παιδιά η influencer. «Ετρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου.
 
Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη η οποία διευκρίνισε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα πλέον της «φιλούν τα πόδια»….