Η απάντηση του Ευθύμη Ζησάκη στην Χριστίνα Πολίτη: Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους

04 Μαρ. 2021 - 14:33 | Show Biz
Η απάντηση του Ευθύμη Ζησάκη στην Χριστίνα Πολίτη: Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους

Μία συνέντευξη του ηθοποιού Ευθύμη Ζησάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χριστίνας Πολίτη. Ο ηθοποιός σχολιάσε τη συνεργασία του με τον γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη λέγοντας: «Συνεργάστηκα και με τον άνθρωπο που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη και είχε μια απαίσια συμπεριφορά. Πραγματικά δεν είχα ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Είχαμε μια διαφωνία σε μια παράσταση και με διέσυρε και έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κινηθώ νομικά. Δεν είχε να κάνει με τη συνέπειά μου στις πρόβες, ισχυρίστηκε πράγματα, αλλά ήταν άλλο το θέμα, που δεν το ανέφερε ποτέ. Είχε πει πολλά ψέματα που δεν είναι της παρούσης», είπε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» την Πέμπτη (04/03) τα όσα είπε ο Ευθύμης Ζησάκης έκαναν την Χριστίνα Πολίτη να αντιδράσει και μάλιστα σχολίασε σε ανάρτηση που έγινε στο Facebook ότι γελάει ο κόσμος μαζί του, πως έχει πάρει άπειρο κόσμο στο λαιμό του και πως έχει στην κατοχή της μηνύματα που τον εκθέτουν.

 «Μου κάνει πραγματικά τρομερή εντύπωση ότι η συγκεκριμένη κυρία επέλεξε μετά από τόση σιωπή να σχολιάσει και να κρίνει τη δική μου δήλωση για κακή συμπεριφορά του συντρόφου της, ενώ υπάρχουν αλλεπάλληλες καταγγελίες εις βάρος του. Το πρόσωπό μου είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να την προβληματίζει αυτή τη στιγμή. Δεν θα δώσω άλλη συνέχεια. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ευθύμης Ζησάκης.