Υπόθεση Λιγνάδη: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για βιασμό ο ηθοποιός

05 Μαρ. 2021 - 19:16 | Show Biz
Υπόθεση Λιγνάδη: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για βιασμό ο ηθοποιός

Νέες καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται τα επόμενα 24ωρα. Ο σκηνοθέτης, αντιμετωπίζει πλέον και τρίτη μήνυση σε βάρος του για την πράξη του βιασμού.

«Με απείλησε για να μην μιλήσω»

Ο καταγγέλλων αναφέρει στη μήνυση του ότι με τον σκηνοθέτη συναντήθηκε δύο φορές κι ότι ο βιασμός έγινε τη δεύτερη.

«Τον γνώρισα τον Νοέμβριο του 2018 έξω από το 51ο Δημοτικό Σχολείο. Με κάλεσε σπίτι του. Μου προσέφερε αλκοόλ και χασίς. Έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα διαπίστωσα ότι με είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Άρχισα να του φωνάζω και μου είπε πως αν πάω στην Αστυνομία θα πει ότι μπήκα να τον ληστέψω και ότι θα με κλείσουν στη φυλακή», αναφέρει ο ίδιος και σοκάρει.

Ο μηνυτής, Έλληνας και ενήλικος την περίοδο που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό σκηνοθέτη, αναφέρει στη μήνυσή του και για τον τρόπο που ο σκηνοθέτης μιλούσε για τον εαυτό του.

Η καταγγελία είναι ποινικά ενεργή, αφού ο χρόνος τέλεσης φέρεται να είναι το 2018.

«Δικογραφία των 7 ευρώ»

Πλήρωσα 7 ευρώ για τη δικογραφία απαντά ο Αλέξης Κούγιας υποβαθμίζοντας τη βαρύτητα της καταγγελίας: «Για τα αντίγραφα που έλαβα και επί των οποίων απολογήθηκε ο εντολέας μου, στον επιχειρηματία, που μας παραδίδει τις φωτοτυπίες των δικογραφιών, πλήρωσα για να τον εξοφλήσω το ποσό των 7 ευρώ».

Ο Αλέξης Κούγιας φωτογραφίζει έναν φιλόδοξο, νέο δημοσιογράφο, ο οποίος -όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος- στρατολογεί τα φερόμενα ως θύματα και ακολούθως τα διοχετεύει σε δύο δικηγόρους, έναν άντρα και μία γυναίκα.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην τρίτη σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το δίκαιο και η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος τα δήθεν θύματα κι όσοι προσπαθούν να στηρίξουν αυτήν την φαρσοκωμωδία, όποιοι και να είναι, θα βρεθούν όλοι κατηγορούμενοι».

Οι δικαστικές αρχές αναμένουν το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ηθοποιού.