Επικαιρότητα:

Μαριλού Ρεπαπή: Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου

06 Μαρ. 2021 - 09:20 | Show Biz
Μαριλού Ρεπαπή: Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου

Καλεσμένη στον Οδηγό Καλής Ζωής, η Μαριλού Ρεπαπή εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, πώς εντόπισε το πρόβλημα, τους φόβους της και πώς άλλαξε έκτοτε η ζωή της.

 
«Είχα τη διάγνωση στα 41, εκεί που υποτίθεται ότι ξεκινάμε να κάνουμε μαστογραφίες. Στα 40 έκανα την πρώτη μαστογραφία και είχα αποτιτανώσεις. Μου λέει ο γιατρός δεν είναι τίποτα, το έχουν πάρα πολλές γυναίκες, θέλω όμως σε 9 μήνες να το ξαναδούμε. Σε 9 μήνες που το ξαναείδαμε δεν άρεσε στον γιατρό και με στέλνει σε μαστολόγο. Αποφασίζουν να κάνουμε μια βιοψία. Κάνουμε βιοψία και βγαίνει η διάγνωση και μου το εξήγησε ως εξής: σκέψου ότι ο καρκίνος είναι ένα σπίτι, το δικό σου δεν έχει ούτε παράθυρα. Δηλαδή, δεν πρόκειται να φύγει κάποιο κύτταρο ή οτιδήποτε, το πιάσαμε πάρα πολύ νωρίς. Όμως, αν είχα κάνει απεικόνιση στα 35, θα το παρακολουθούσαμε από τότε. Μου είχαν ζητήσει να κάνω απεικόνιση κι εγώ δεν προλάβαινα», αποκάλυψε η Μαριλού Ρεπαπή και συνέχισε:

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου αν πάθω κάτι. Μετά, όμως, αρχίζεις και σκέφτεσαι τι μπορεί να έχεις κάνει λάθος».  
«Έχω πάντα ένα άγχος, δεν το συζητάμε. Παίρνω και ένα χάπι το οποίο με κάνει πιο μπαμπάτσικη από όσο ήμουν, αλλά δεν με πειράζει. Πλέον, μαγειρεύω πιο πολύ στο σπίτι, περιόρισα το στρες και τη στεναχώρια μου για πράγματα τα οποία δεν θα έχουν σημασία σε μία εβδομάδα. Αυτό με έχει ηρεμήσει πάρα πολύ. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν και δεν με νοιάζουν», εξομολογήθηκε η Μαριλού Ρεπαπή.