Κωνσταντίνος Καζάκος: Στο μυαλό του κόσμου το θέατρο έχει γίνει ένα μεγάλο μπουρδ@#λο

09 Μαρ. 2021 - 15:02 | Show Biz
Κωνσταντίνος Καζάκος: Στο μυαλό του κόσμου το θέατρο έχει γίνει ένα μεγάλο μπουρδ@#λο

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων σχολίασε και τις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα προβληματισμένος, καθώς οι αποκαλύψεις αυτές έχουν οδηγήσει σε μια εικόνα λαθεμένη -κατά τον ίδιο- όσον αφορά στο θέατρο.  

Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι τραγική η κατάσταση. Στο μυαλό του κόσμου ξαφνικά αυτός ο χώρος έχει γίνει ένα μεγάλο μπουρδ@#…λο. Δεν είναι έτσι ο καλλιτεχνικός χώρος.

Επειδή υπάρχουν 2-3 τέτοια πράγματα, δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Αυτή η κατάσταση, αυτή η εκμετάλλευση δεν είναι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι σε όλες τις δουλειές. Απλά στο δικό μας χώρο είναι γνωστοί αυτοί, τους ξέρουν όλοι, δεν είναι κάποιος άγνωστος και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Δεν είναι όμως ο χώρος έτσι, δεν είναι» 

 
Είχε πάρει το αυτί μου μερικά πράγματα, αλλά δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης. Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό. Αμαυρώνεται η εικόνα του χώρου μας. Φτάσαμε στο σημείο που ήμασταν πριν 100 χρόνια. Να σκέφτεται ο κόσμος ότι όποια είναι θεατρίνα είναι εξ’ όλης και προώλης. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.