Επικαιρότητα:

Η κόρη του Βουτσά, Θεοδώρα, μετακόμισε με την οικογένειά της μόνιμα στην Ταϊλάνδη

17 Μαρ. 2021 - 14:19 | Show Biz
Η κόρη του Βουτσά, Θεοδώρα, μετακόμισε με την οικογένειά της μόνιμα στην Ταϊλάνδη

Από την Ολλανδία βρέθηκε στην Ταϊλάνδη η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα. Η πρώην ηθοποιός και νυν σκηνοθέτης μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά της στην όμορφη ασιατική χώρα.


Ο σύζυγός της, Νίκος Πατινιωτάκης έκανε ένα τεράστιο τόλμημα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας σημαντικά καθήκοντα σε πολυεθνική και η Θ. Βουτσά μιλάει για όλα στο real.gr, ενώ περιγράφει την επιτυχημένη αντιμετώπιση του covid-19 στη χώρα αυτή.
 

 «Μετακομίσαμε εδώ μόνιμα και είναι τέλεια!» ήταν η πρώτη κουβέντα της Θεοδώρας Βουτσά, η οποία περιγράφει τον λόγο αυτής της μεγάλης απόφασης. Η οικογένεια της σκηνοθέτιδας μετακόμισε από την Ολλανδία: «Ηρθαμε εδώ για τον Νίκο. Δούλευε στην Unilever και τώρα ανέλαβε marketing director της Zespri. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με ακτινίδια. Τα γραφεία είναι στη Σιγκαπούρη και τα ακτινίδια Νέα Ζηλανδία, Ιταλία, Ελλάδα, Κίνα κτλ...».

Η ίδια η Θ. Βουτσά δηλώνει στο real.gr για τη δική της επαγγελματική συνέχεια: «Εγω δουλεύω το σενάριο αυτές τις μέρες για το ντοκιμαντέρ του μπαμπά (σ.σ.: Κώστα Βουτσά) και ξεκινάω μοντάζ σε λίγο». Εκτός από αυτό όμως η ηθοποιός σκαρώνει κάτι ακόμη μεγαλύτερο: «Στήνω την εταιρεία θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών εδώ». Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, την Ηλέκτρα, που τον Ιανουάριο έγινε τριών ετών και φέτος πηγαίνει στο προνήπιο: «Ξεκίνησε το σχολείο, πάει σε ένα Γαλλικό. Είναι πολύ χαρούμενη».

Η κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά θέλησε να μιλήσει και για τον Μητροπολίτη εκεί, τον πατέρα Κωνσταντίνο, το έργο του οποίου είναι αξιοσημείωτο: «Εχει κάνει καταπληκτική δουλειά με ορφανοτροφεία σε Πακιστάν, Ινδία. Μας έκανε το μνημόσυνο του ενός χρόνου για τον μπαμπά. Ηταν πολύ όμορφο να βρούμε κόσμο που τον αγαπάει ακόμα και στην άλλη άκρη της γης... Μας κάνει ακόμα πολύ περήφανες (σ.σ.: τις κόρες)».

Η Ταϊλάνδη «νικάει» τον covid

«Η ζωή εδώ κανονικότατη!» μας λέει η Θ. Βουτσά και προσθέτει: «Έκαναν 4 μήνες σκληρή καραντίνα και τώρα είναι όλα οκ. Εστιατόρια, μπαρ, μαγαζιά... όλα ανοιχτά. Φυσικά, προσέχουν ακόμα. Εμείς όταν ήρθαμε αν και είχαμε χαρτί ότι ήμασταν αρνητικοί σε covid-19, κάναμε 14 μέρες καραντίνα σε ξενοδοχείο, κλεισμένοι μέσα. Αλλά μετά, ξέρεις, θα βγεις και θα είναι όπως πριν. Ο καιρός καταπληκτικός, ο κόσμος υπέροχος. Ολα καλά!».