Μαρίνα Πατούλη: 35 χρόνια κοινής ζωής δεν μπορούν να σβήσουν, περνάμε κρίση - Για μένα αποτελεί ένα πένθος

20 Μαρ. 2021 - 12:47 | Show Biz
Μαρίνα Πατούλη: 35 χρόνια κοινής ζωής δεν μπορούν να σβήσουν, περνάμε κρίση - Για μένα αποτελεί ένα πένθος

Η  Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τα , δημοσιεύματα θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, το πρωί του Σαββάτου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Μαρίνα Πατούλη, ο Οδυσσέας Μητσόπουλος, εκείνη τόνισε εκ νέου τα εξής:

«Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε μία κρίση, όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι ουδέποτε θέλησα να χωρίσω με τον Γιώργο, είμαι στυλοβάτης της οικογένειας. Αγαπώ την οικογένειά μου, τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Περιφερειάρχης, ο Γιώργος Πατούλης, να βλέπει με το ίδιο μάτι ακριβώς τη δική μας πορεία. Έχουμε διαδραματίσει μια ιστορία ζωής 35 ετών, με χαρές και λύπες και κρίσεις».

  
«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει. Δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω βιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε. Θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, θέλω να συνεχίσω την κοινωνική προσφορά μου και να διατηρήσω την οικογένειά μου.

Θεωρώ επειδή και ο Γιώργος Πατούλης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση που πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.