Επικαιρότητα:

Νάντια Μπουλέ: «Έτσι αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος»

27 Μαρ. 2021 - 13:37 | Show Biz
Νάντια Μπουλέ: «Έτσι αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος»

Η Νάντια Μπουλέ κάθισε τον καναπέ του Dot το μεσημέρι του Σαββάτου, απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, και αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της, Γιώργο Ισαάκ, ότι πρόκειται να αποκτήσουν παιδί. Μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ τόνισε πως η ίδια ήταν σχεδόν σίγουρη πως δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…

Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Του λέω «Κλείσε το τηλέφωνο. Τώρα, τώρα»! Δεν το πίστευε ούτε αυτός. Μου είπε να πάρουμε ακόμα ένα τεστ εγκυμοσύνης.

 
Μετά πήρα τον γιατρό και του είπα ότι είχα σκέψεις ότι ίσως να είμαι κι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνη, του απάντησα πως έχω κάνει δύο και τότε μου είπε: «Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος». Τότε εγώ επέμεινα να πάω στο ιατρείο, γιατί ούτε εκεί πίστευα πως είμαι έγκυος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

«Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί», είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.