Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία λίγο πριν το χειρουργείο και το μήνυμα της συζύγου του

30 Μαρ. 2021 - 11:20 | Show Biz
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία λίγο πριν το χειρουργείο και το μήνυμα της συζύγου του

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη, το χειρουργείο αφορά το οστικό έλλειμμα στο μέτωπο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.


Εξηγώντας τη διαδικασία σε συνέντευξή της η Εβελίνα Βαρσάμη ανέφερε ότι «θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω».


Σύμφωνα με την ίδια η διαδικασία αυτή ακολουθήθηκε προκειμένου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης να αποφύγει την ταλαιπωρία από τυχόν μολύνσεις λόγω ξένου μοσχεύματος.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε η Εβελίνα Βαρσάμη φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαζί με τον έναν από τους δύο γιατρούς του.

«Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο. Όλα θα πάνε καλά!!!» γράφει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

  
Η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της ότι «δεν τον βάζω κάτω» συμπληρώνοντας πως «αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Το επόμενο ραντεβού χειρουργείου για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ επέστρεφε σπίτι του, είναι τον Ιούλιο καθώς, όπως είπε η Εβελίνα Βαρσάμη, «έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη».