Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

03 Απρ. 2021 - 08:51 | Show Biz
Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο  Κώστας Σόμμερ.  Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει, μάλιστα, το πρώτο του παιδάκι και μίλησε με ενθουσιασμό για αυτό στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η 26χρονη συντροφός  του make up artist Βαλεντίνη Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως λίγους μήνες νωρίτερα είχα μείνει ξανά έγκυος και είχαμε μια δυσάρεστη εξέλιξη, αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα, Αγάπη μου, ε΄ναι θετικό. Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι».


«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» παραδέχεται, με τη σειρά του, ο Κώστας Σόμμερ. «Δηλαδή θα σκεφτώ, «εντάξει μωρέ πονάς λίγο, δεν είναι κάτι». Τωρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. «Φυσάμε» και το γιαούρτι».

«Γνωριστήκαμε ένα βράδυ μέσω κοινής παρέας λίγο πριν από την πρώτη καραντίνα. Βγήκαμε μια, δυο φορές και αυτό ήταν» εξομολογείται η Βαλεντίνη Παπαδάκη. «Εκείνο το βράδυ δεν ένιωθα καθόλου το κλικ. Μιλάγαμε ωραία και ήταν πολύ ζεστός. Όλα όμως ήταν στο πλαίσιο της παρέας. Για να πω την αλήθεια, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Σκεφτόμουν και ότι είναι διάσημος, οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Μετά μου έστειλε κάποια μηνύματα. «Άντε, ας είναι» είπα. Δεν έχω να χάσω κάτι με το να τον γνωρίσω».

Όσον αφορά την καλλονή αγαπημένη του και το πρώτο «κλικ», ο Κώστας Σόμμερ δηλώνει με σιγουριά. «Σκέφτηκα ότι είναι μια ευχάριστη, χαμογελαστή και όμορφη κοπέλα. Ουσιαστικά εκείνο το βράδυ το περεράσαμε οι δυο μας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Και ακριβώς επειδή περάσαμε όμορφα, σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο να πάμε για φαγητό. Δεν περίμενα να φτάσουμε ως εδώ. Μέχρι και τώρα, όταν κοιταζόμαστε και βλέπω την κοιλίτσα της, της λέω: «Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει εδώ;». Μου απαντάει, «όχι». Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Για να το πω πιο απλά, θεωρώ ότι αν είχα γνωρίσει την Βαλεντίνη πριν από έξι ή επτά χρόνια, δεν θα μπορούσα να καταλάβω την αξία της».